Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen over de Meewind Koers vriendenbox voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Vriendenbox

Wat kost de vriendenbox?
De vriendenbox is hier voor €25 te bestellen. Pak je voordeel door 5 vriendenboxen te bestellen en voor 4 te betalen (alle boxen worden op 1 adres geleverd). Voor elke vriendenbox investeren wij €2,50 in duurzame energieprojecten van Meewind. Zo versnellen we de energietransitie.
Wat zit er allemaal in de vriendenbox?

De vriendenbox is rijkgevuld met allerlei goodies om jouw eigen Meewind Koers vanuit jouw stad te vieren.

Denk hierbij aan energy repen, binnenbandjes en een heerlijke Kwaremont voor na de koers.

Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen. Wie weet is jouw box gevuld met een POC-bril of een Wahoo Elemnt Roam, Megmeister Baselayer of een rondleiding in de Kwaremont Brouwerijen of een deelnamepakket voor The Ride ter waarde van €1385… maar ook een wielerwijsheidtegel van Meewind Koers.

Dus laat je verrassen door jouw Meewind Koers Vriendenbox! 

Tot wanneer kun je de vriendenbox bestellen?
Je kunt de vriendenbox tot vrijdag 25 september bestellen. De boxen worden verstuurd op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober. 

Routes

Welke routes kan ik fietsen?
De Meewind Koers-routemeister heeft vijf verschillende routes opgezet, vanuit iedere windrichting een route en vanuit onze startplaats Amersfoort. Deze routes zijn na aankoop van de vriendenbox te vinden via Komoot. Je kunt de routes ook vanaf jouw huis starten. 
Hoe werkt Komoot?
Je krijgt in je vriendenbox een regio pakket voucher ter waarde van €8,99. Met Komoot kun je de vijf algemene routes aanpassen naar een route die start vanaf jouw voordeur. Hoe Komoot werkt? Dat vertellen we je graag tijdens onze gratis inbegrepen route-workshop op 2 oktober. Ben jij aanwezig? Meld je hier aan. 

Online Finish Festival

Hoe werkt het online Finish Festival?
Dit jaar vieren we het Finish Festival online. We nemen een YouTube uitzending voor jou op en deze is door iedereen terug te kijken eind oktober. De link vind je hier later. 

Tijdens het online Finish Festival blikken we terug op de Meewind Koers-maand en maken we ook de uitslagen van onze social media- en speciale acties bekend en verdelen we verschillende prachtige prijzen. Wie weet win jij een Megmeister Baselayer, Wahooligan T-shirt of de Wahoo Cadence meter. Stuur ons je filmpjes en foto’s, wellicht zie je jezelf dan ook terug :-). 

Meewind Koers 2021

Wanneer is Meewind Koers 2021?
Op zondag 10 oktober 2021 zijn we weer terug in Amersfoort. Klik hier en we houden je op de hoogte.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen