Vijf routes

door heel Nederland

De routes

De Meewind Koers-routemeister maakt 5 routes voor de wielerafsluiting met jouw vrienden. Vanuit elke windstreek is er een route van 120 km. De routes beginnen vanuit Amersfoort en vanuit iedere windrichting: Zwolle (noord), Arnhem (oost), Den Bosch (zuid) en Amsterdam (west). 
 
De etappes zijn van een ongekende schoonheid en van hetzelfde niveau als de hoog gewaardeerde routes van Meewind Koers in Amersfoort. Over autoluwe wegen, brede fietspaden, langs de mooiste plekken in de omgeving en door bekende, maar ook onbekende gebieden. 
 
Op de route liggen segmenten die verwijzen naar de wielerklassiekers met een kasseienstrook, een Strade Bianche-strook en betonplaten alsof je in de Ronde van Vlaanderen rijdt. Met elkaar verbonden met strak asfalt, want het blijft natuurlijk een racefietstocht. 
De routes download je via komoot en fiets je met behulp van je fietsnavigatie. Ze zijn niet uitgepijld.
De routes download je via komoot en fiets je met behulp van je fietsnavigatie. Ze zijn niet uitgepijld.

Vertrek je liever vanaf je eigen voordeur? De route is eenvoudig aan te passen. Hoe? Sluit je aan bij de exclusieve online workshop van komoot op 2 oktober om 19.30 uur.

Hier leer je eenvoudig en snel de Meewind Koers aan te passen en profiteert je gelijk van het regio pakket (t.w.v. € 8,99).

Amsterdam

Amsterdam is de start voor windrichting west, deze route gaat door het Noord Hollands Landschap en de Eilandspolder.

Amersfoort

Normaal gesproken start de live editie van Meewind Koers vanuit Amersfoort. Daarom bieden we tijdens deze editie ook een prachtige route over de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei aan.

Zwolle

Tijdens deze route vanuit de noordelijke windrichting Zwolle fiets je over de Noordelijke Veluwe en de Uiterwaarde IJssel.

Arnhem

Dit is de start van de oostelijke windrichting. In deze route fiets je de Posbank en de IJssel Vallei.

's-Hertogenbosch

Vertrek hier voor de zuidelijke route door het Brabants Landschap en de Dommel Vallei.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen