Meewind Koers Routes Meewind Koers Routes


Routes


Ontdek de routes

Meewind Koers gaat over nieuwe wegen door de Gelderse Vallei en over de bekende beklimmingen van de Utrechtse Heuvelrug en kijkt tijdens de route terug op het afgelopen wielerseizoen. De route verwijst naar de klassiekers en de grote ronden zoals de Tour de France.

Fiets de 70, 120 of 150 kilometer of kies de prachtige en gevarieerde gravelroute van 90 kilometer in de stijl van Strade Bianche.

* De routes zijn onder voorbehoud

Meer info

Route info

Het stuk over de Lekdijk is gelinkt aan de voorjaarsklassieker Milan-San Remo en de klinkerbeklimming bij Leersum doet denken aan de beklimming van de Mur van Geraardsbergen uit de Ronde van Vlaanderen. Ook is er 15 km voor het einde een ware kasseienstrook van 200 meter die je even meeneemt in de klassieker Parijs-Roubaix. De gravelroute is Strade Bianche stijl met meerdere onverharde stroken.

Fiets de 70, 120 of 150 kilometer of kies de prachtige en gevarieerde gravelroute van 90 kilometer in de stijl van Strade Bianche.

Alles weten over Meewind Koers 2024?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor als eerst wanneer de inschrijving open gaat!Meer weten over Meewind Koers?

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Route partner

           

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen