Meewind een gezond rendement voor morgen. Partner Meewind Koers. Meewind een gezond rendement voor morgen. Partner Meewind Koers.

Meewind

Een gezond rendement voor morgen.
Voor mens én natuur.

Meewind

Meewind Koers is hard op weg een 100% duurzaam evenement te worden. Dit doen we met behulp van onze partner Meewind, het beleggingsfonds dat iedereen de kans biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Wij beleggen per deelnemer € 2,50 in de fondsen van Meewind, zodat we met jouw deelname aan een duurzamere wereld werken.

Lees meer op meewind.nl
Meewind partner van Meewind Koers Meewind partner van Meewind Koers

Klimaatneutraal

De organisatie van Meewind Koers houdt natuurlijk zo veel mogelijk rekening met duurzaamheid. Zo wordt onze start- en finishlocatie De Nieuwe Stad verwarmd door een biomassa-centrale. Omdat we nog op weg zijn naar 100% duurzaamheid, compenseren wij onze CO2-uitstoot als klimaatneutraal evenement.

Met deze beleggingen compenseren we niet alleen de CO2-uitstoot van het evenement, maar dragen we ook structureel bij aan een duurzamere energieproductie. Hierdoor sluit je met Meewind Koers niet alleen je wielerseizoen af in stijl, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen