Oergezellig Finish Festival met live muziek en food marketZet na de finish jouw fiets in de bewaakte fietsenstalling, geniet met jouw fietsvrienden van het welverdiende Kwaremont flesje bier of frisje en een heerlijke pannenkoek en praat na over jouw wielerseizoen! Samen met je fietsvrienden sluit je hier het seizoen af.

Food & Drink Market

Na de prachtige fietstocht van 70, 75, 120 of 150 km vindt er op het Meewind Koers Finish Festival één en al gezelligheid plaats. Er staan diverse Food Trucks met heerlijk eten voor jou klaar. De Croquetterette draait de lekkerste croquetten voor jou, Pieper mobiel maakt smaakvolle Patat Fritses en zalige Patatas Bravas, La Regina del Caffé zorgt voor de nodige caffeine en foodtruck Habibi zorgt ook voor heerlijk eten tijdens het leukste Finish Festival van het jaar! En natuurlijk haal je jouw welveriende biertje bij het Kwaremont Koerse Café! Kortom, mis het niet!

Gratis drankje & pannenkoek

In het startpakket ontvang je één gratis Meewind Koers-munt voor het eerste welverdiende Kwaremont flesje bier of frisje. Daarnaast ontvang je tijdens Meewind Koers ook een overheerlijke pannenkoek!

Service bij de Mechanieker

Live muziek

Samen met je fietsvrienden sluit je het seizoen af op het Finish Festival met live muziek. De Marktkoopman gaan er sowieso voor zorgen dat je je thuis voelt. Jan op gitaar, Frans op drums, Ben op contrabas en Tinus op accordeon. Daarnaast draait DJ Rundfunken de leukste plaatjes!

Bewaakte fietsenstalling
VIP-Vriendentafel

Ieder ontvangt
één gratis drankje
& pannenkoek

Hoe werkt het?

Een gratis drankje & pannenkoek

In het startpakket ontvang je één gratis Meewind Koers-munt voor het eerste welverdiende Kwaremont flesje bier of frisje. Daarnaast ontvang je tijdens Meewind Koers ook een overheerlijke pannenkoek!

(Extra) Drankjes en snacks betaal je met Meewind Koers-munten

Hoe werkt het?

Meewind Koers munten

De welverdiende (extra) drankjes betaal je aan de bar en de smaakvolle snacks bij een van de Food Trucks met Meewind Koers-munten. Deze munten koop je aan de muntenbalie (alleen pinnen). In het startpakket ontvang je een munt voor het eerste drankje!

Een onvergetelijke teamervaring met de VIP-Vriendentafel

Hoe werkt het?

VIP-Vriendentafel

Beleef een onvergetelijke teamervaring met de VIP-Vriendentafel en geniet optima forma van het Finish Festival. Je eigen teambutler zorgt er tijdens het Finish Festival voor dat het jouw fietsgroep aan niets ontbreekt! Biertje, frisje, hapje... Kortom: dé perfecte manier om het wielerseizoen met collega's of relaties af te sluiten!

Reserveer jouw VIP-tafel via info@meewindkoers.nl.

 Dé afsluiting van JOUW wielerseizoen!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen