Oergezellig Finish Festival met live muziek en food market

Profiteer nu van
20% korting!

Schrijf je nu in


Zet na de finish jouw fiets in de bewaakte fietsenstalling, geniet met jouw fietsvrienden van het welverdiende Kwaremont flesje bier of frisje en de snacken praat na over jouw wielerseizoen! Samen met je fietsvrienden sluit je hier het seizoen af.

Food & Drink Market
Gratis hapje & drankje
Service bij de Mechanieker
Live muziek
Bewaakte fietsenstalling
VIP-Vriendentafel

Ieder ontvangt
één gratis hapje
& drankje

Hoe werkt het?

Meewind Koers munten

De welverdiende (extra) drankjes betaal je aan de bar en de smaakvolle snacks bij een van de Food Trucks met Meewind Koers-munten. Deze munten koop je aan de muntenbalie (alleen pinnen). Het eerste drankje krijg je van ons!

(Extra) Drankjes en snacks betaal je met Meewind Koers-munten

Hoe werkt het?

Meewind Koers munten

De welverdiende (extra) drankjes betaal je aan de bar en de smaakvolle snacks bij een van de Food Trucks met Meewind Koers-munten. Deze munten koop je aan de muntenbalie (alleen pinnen). Bij de finish krijg je een munt voor de eerste snack!

Een onvergetelijke teamervaring met de VIP-Vriendentafel

Hoe werkt het?

VIP-Vriendentafel

Beleef een onvergetelijke teamervaring met de VIP-Vriendentafel en geniet optima forma van het Finish Festival. Je eigen teambutler zorgt er tijdens het Finish Festival voor dat het jouw fietsgroep aan niets ontbreekt! Biertje, frisje, hapje... Kortom: dé perfecte manier om het wielerseizoen met collega's of relaties af te sluiten!

Reserveer jouw VIP-tafel via info@meewindkoers.nl.

 Dé afsluiting van JOUW wielerseizoen!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen