Finish festival Meewind Koers Finish festival Meewind Koers


Het Finish Festival

Geniet na op het Finish Festival

Zet na de finish jouw fiets in de bewaakte fietsenstalling, geniet samen met jouw fietsvrienden van het welverdiende Kwaremont biertje of frisje, het heerlijke eten van de foodtrucks, en praat na over jouw wielerseizoen. Samen met je fietsvrienden sluit je hier het seizoen af!
Finish Festival Meewind Koers Finish Festival Meewind Koers
Foodtrucks Meewind Koers Foodtrucks Meewind Koers

Food & Drink Market

Na de prachtige fietstocht van 70, 90 (gravel), 120 of 150 km vind je op het Meewind Koers Finish Festival één en al gezelligheid. Er staan diverse Food Trucks met heerlijk eten voor je klaar. En natuurlijk haal je jouw welveriende biertje bij het Kwaremont Koerse Café! Kortom, zorg dat je erbij bent!

Live muziek & DJ

Samen met je fietsvrienden sluit je het seizoen af op het Finish Festival met live muziek en dj. De namen van de DJ en band houden we nog even geheim. Maar vertrouw ons; het wordt gegarandeerd een feestje!
Muziek finish festival tijdens Meewind Koers Muziek finish festival tijdens Meewind Koers
Fietsenstalling Meewind Koers Fietsenstalling Meewind Koers

Bewaakte fietsenstalling

In de Start- en Finishstraat is een fietsenstalling aanwezig. Deze is in de middag tijdens het Finish Festival bewaakt. Je kunt je fiets dus met een gerust hart achterlaten, terwijl jij met je vrienden geniet van een koud biertje. Vertoon bij het ophalen van je fiets je polsbandje, dat overeen komt met het stuurbordje op de fiets.

Gratis drankje

Bij de finish krijg je een gratis welverdiend Kwaremont biertje of frisje. Daarnaast kan je met muntjes overheerlijk eten kopen bij de foodtrucks.
Bar tijdens Meewind Koers Bar tijdens Meewind Koers
Koppel Bikeshop Meewind Koers Koppel Bikeshop Meewind Koers

Koppel Bikeshop

Kijk, een binnenbandje wisselen kan iedereen wel. Maar heb je tijdens Meewind Koers schakelproblemen, een gesprongen spaak of last van aanlopende remmen? Dan is de mecanicien van Koppel Bikeshop bij de start en mobiel op de route aanwezig om jouw fiets te fixen. Een prettig idee, vind je niet?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen