Help mee als vrijwilliger

Help mee als vrijwilliger en draag bij aan het succes van dé afsluiting van het wielerseizoen: Meewind Koers! We kunnen veel helpende handen gebruiken, want er is veel te doen voor, tijdens en na Meewind Koers. Je wordt onderdeel van een warm en enthousiast team en beleeft een onvergetelijke dag.

Schrijf je in als vrijwilliger

Wat krijg je ervoor terug?

Speciaal Meewind Koers Crew Shirt!
Een heerlijk lunchpakket
Een onvergetelijke dag!

Op- en afbouw

Het evenemententerrein moet op zaterdag opgebouwd worden tot een prachtige Meewind Koers-locatie. Alles wordt samen opgebouwd: van zwaarder werk zoals tenten opzetten en dranghekken plaatsen tot lichter werk zoals het terrein versieren. Het is een gezellige dag en samen zorg je dat Meewind Koers er piekfijn uit komt te zien.

Na een fantastische editie van Meewind Koers is het tijd om het terrein af te bouwen. Vele handen maken licht werk, daarom vragen wij altijd aan iedereen om mee te helpen afbouwen.

Op de route

Beveiliging fietsenstalling
De beveiliging van de fietsenstallen zorgen ervoor dat het parkeren van de fietsen op een veilige en gestructureerde manier verloopt. Je begeleidt de rijders naar de fietsenstalling en wijst hen de plek aan. Dit is een belangrijke taak en je moet ervoor zorgen dat de rijders gemakkelijk kunnen parkeren.

Verzorgingspost
Op de route sportdrank en -voeding uitdelen bij de verzorgingspost is een onmisbare taak tijdens Meewind Koers. De rijders hebben er op dat punt al een aantal kilometers op zitten en verlangen naar een verfrissend drankje. Daarnaast moedig je de rijders natuurlijk ook aan!

Start & Finish

Start en finish begeleiden is een geweldige belevenis tijdens Meewind Koers! De rijders starten in groepen en jij moedigt de deelnemers enthousiast aan. Bij de finish zorg je voor een verfrissend drankje en geef je alle rijders hun welverdiende medaille.

Registratie

Het registratieteam bestaat uit vrijwilligers die de deelnemers registreren. De deelnemers ontvangen een startpakket en kunnen met dit startpakket deelnemen aan Meewind Koers. Ook kunnen nieuwe deelnemers zich bij jou aanmelden voor Meewind Koers.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen