De Koers van Meewind Koers op zondag 16 oktober De Koers van Meewind Koers op zondag 16 oktober


De Koers


Dé afsluiting
van het wielerseizoen


Met Meewind Koers sluit je het seizoen af in stijl. Kies voor een verzorgde toertocht van 70, 120 of 150 km of een 90 km route met gravelstroken in de stijl van Strade Bianche. De route voert over de Utrechtse Heuvelrug en door de Gelderse vallei. Een mooi parcours met autoluwe wegen, verrassende paden en pittige klimmetjes. Na afloop geniet je op het Finish Festival van een Kwaremont biertje, heerlijke gerechten bij een van de Food Trucks én oergezellige live muziek.

De volgende editie van Meewind Koers vindt plaats op zondag 6 oktober 2024. Zodra we meer informatie hebben over de start van de ticketverkoop, laten we het je per e-mail weten. Registreer direct.

Interesse Meewind Koers 2024 

Routes

Fiets de 70, 120 of 150 kilometer of kies de prachtige en gevarieerde gravelroute van 90 kilometer in de stijl van Strade Bianche. Meewind Koers gaat over nieuwe wegen door de Gelderse Vallei en over de bekende beklimmingen van de Utrechtse Heuvelrug en kijkt tijdens de route terug op het afgelopen wielerseizoen. De route verwijst naar de klassiekers en de grote ronden zoals de Tour de France.

Bekijk de routes

Geniet na op het Finish Festival

Zet na de finish jouw fiets in de bewaakte fietsenstalling, geniet samen met jouw fietsvrienden van het welverdiende Kwaremont biertje of frisje, het heerlijke eten van de foodtrucks, en praat na over jouw wielerseizoen. Samen met je fietsvrienden sluit je hier het seizoen af!

Meer info

Dit is Meewind Koers

Startbewijs

Prachtige routes

Duurzaam

Gratis drankje

Finish festival

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mij aanmelden?
Je kunt je hier aanmelden voor Meewind Koers 2023. Schrijf je in voor vrijdag 6 oktober!
Tot wanneer kan ik mij aanmelden?
Je kunt je via de website aanmelden tot vrijdag 6 oktober, 15.00 uur.
Kan ik deelnemen in een team?
Zeker! Bij inschrijving kun je zelf een team aanmaken of je aansluiten bij een bestaand team. Voor een teaminschrijving ontvang je vijf startbewijzen voor de prijs van vier. Dus trommel vooral jouw fietsvrienden op om mee te doen aan Meewind Koers! 
Waar is de start?
Meewind Koers start vanuit de Nieuwe Stad in Amersfoort, Oliemolenhof 106. De Start- en Finishlocatie is zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar.
Welke route wordt er gefietst?
Je kunt je inschrijven voor vier verschillende routes. De route van 70, 120 of 150 kilometer of de gravelroute van 90 kilometer in de stijl van Strade Bianche. 
Zijn er verzorgingsposten onderweg?
Ja, er zijn twee verzorgingsposten onderweg waar onze vrijwilligers jullie voorzien van wat te eten en te drinken en natuurlijk de nodige aanmoediging. 
Staat je vraag er niet tussen?

Alles weten over Meewind Koers 2024?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor als eerst wanneer de inschrijving open gaat!Meer weten over Meewind Koers?

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen