ZONDAG 1 OKTOBER
DE NIEUWE STAD, AMERSFOORT

TOERTOCHT 65, 120 OF 155 KM OVER UTRECHTSE
HEUVELRUG EN HOLLANDSE POLDERS.
START EN FINISH: DE NIEUWE STAD, AMERSFOORT

SLUIT SAMEN
MET JE FIETSVRIENDEN
HET WIELERSEIZOEN AF

MEEWIND KOERS SPRINT OP LANDINGSBAAN
SOESTERBERG VOOR VRIENDENTEAMS

FINISH FESTIVAL LIVE MUZIEK, FOOD TRUCKS,
DE BIER-BAR, PROMINENTE WIELERGASTEN
EN VIDEO-WALL MET TERUGBLIK OP WIELERSEIZOEN

OP WEG NAAR EEN 100% DUURZAAM EVENEMENT
PER DEELNEMER BELEGGEN WE € 7,50
IN DUURZAME ENERGIEPRODUCTIE

BYE! Nutrition onderscheidt zich van andere traditionele sportvoedingsmerken. Dit doen wij door het bieden van producten die ontwikkeld zijn om sportprestaties te verbeteren, maar dit dan wel op natuurlijke basis.

BYE! Nutrition is altijd bezig met de doorontwikkeling van onze producten zodat deze gemaakt kunnen worden van zo’n hoog mogelijke kwaliteit zodat je echt het beste uit jezelf kan halen, dit dan wel op een natuurlijke manier.
Daarom zoeken we de ingrediënten voor onze producten niet in laboratoria maar op velden, akkers en boomgaarden. De samenstelling van de producten maken we op basis van wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken zodat we vernieuwend, goed en gezond zijn. Daarnaast is de smaak maar ook de bite erg belangrijk. Als iets niet lekker smaakt eet je het vaak niet genoeg en zodra de bite niet goed is, is het vaak lastig om voeding tot je te nemen als je hartslag erg hoog is. Dus ook juist hiernaar hebben we gekeken en zo hebben we al onze producten ontwikkeld om het beste uit jezelf te halen. Nog niet overtuigd het bewijs zit in de smaak!
Waarom wij samenwerken met Meewind Koers?..
De reden dat wij samenwerken met Meewind Koers is dat we ons merk graag binden aan duurzame evenementen. Door hun kijk op duurzaamheid en sport binden wij ons graag aan Meewind Koers!! We hebben maar 1 wereld en daar moeten we goed mee omgaan. Naast dat we met Meewind samenwerken, werken we ook samen met TreesForAll. Samen met hun planten we, per zoveel verkochte producten, 2 bomen. Een paar keer in het jaar zullen we melden hoeveel bomen we hebben geplant en hoeveel voortkomen uit de verkopen van onze sportvoeding! 

Bekijk hier de sfeerimpressie van de succesvolle tweede editie van Meewind Koers!
Brian Megens legde zijn kijk op Meewind Koers 2016 vast in prachtige foto's.

Bekijk de foto's

Meewind is een beleggingsfonds dat particulieren, bedrijven en lagere overheden de mogelijkheid biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Dit kan al vanaf 1.030 euro. Als participant wordt u mede-eigenaar, wat een stabiel rendement oplevert.

Bezoek Website

Meewind

Meewind Koers is hard op weg naar een 100% duurzaam evenement. Dit doen we met behulp van onze partner Meewind, het beleggingsfonds dat iedereen de kans biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Wij beleggen per deelnemer € 7,50 in de fondsen van onze partner Meewind, zodat jouw inschrijfgeld ook ten goede komt aan een duurzamere wereld

LEES MEER